vrijdag 28 december 2018

Bloghop team Utopia - spring summer catalogue 2019

Het is alweer even geleden dat ik met een bloghop heb mee gedaan, maar ik was afgelopen november voor het eerst bij Onstage (een groot evenement van Stampin Up waarbij ze de nieuwe catalogus presenteren) en in de nieuwe catalogus staan zoveel leuke sets, dat ik graag weer mee doe deze keer.

Ik maak gebruik van de set VLINDERDANS, maar ik maak ook gebruik van nieuwe papiertjes, lintjes en teksten uit andere stempelsets.
De eerste kaart heb ik gemaakt op Highland Heather cardstock (mijn favoriete kleur), daarop Lovely Lipstick cardstock. Op Whisper White heb ik rechts onderaan de tekst gestempeld (uit de stempelset Vlinderdans). Een lintje in dezelfde kleur eromheen. De vlinders heb ik op een stukje cardstock in dezelfde kleuren gestempeld en met de bijpassende pons stans je meteen een kleine en een grote uit.
De gekleurde vlinder is uit het DSP wat je met de Sale-a-bration actie gratis kunt krijgen (bij een bestelling van 60 euro). Hij is eigenlijk zwart-wit, maar ik heb hem ingekleurd met de Blends.
Een aantal sequins erbij (pailletten die aan de achterkant plakken) en klaar! Voor de tweede kaart heb ik op Whisper White cardstock rechts onderaan een tekst gestempeld (ook weer uit de set Vinderdans). Daarop heb ik een strook Highland Heather geplakt en daarop een stukje DSP. Heel simpel, maar een leuke kaart.


Het laatste project is een driehoekig doosje. Hiervoor heb ik de kleur Balmy Blue gebruikt.
Het ontwerp is van Pootles (https://pootles.co.uk/2014/02/28/stampin-up-uk-7inch-18cmtriangular-box-tutorial/). Als wikkel heb ik ook weer het vlinder-DSP uit de Sale-a-bration gebruikt.


De leuke stempel komt uit de Sala-a-bration-set Door Dik en Dun. Daar zitten 6 Nederlandse stempels in en is ook gratis verkrijgbaar bij een bestelling van 60 euro.


In het doosje zitten 4 lekkere chocolaatjes.https://ingreymo.blogspot.com/2018/12/bloghop-team-utopia.html 

Hop verder naar de volgende blog van Ingrid Reyners: 
https://ingreymo.blogspot.com/2018/12/bloghop-team-utopia.html


Hop terug naar de Blog van Ingrid Heijnen: 
https://ingridcardsandmore.blogspot.com/2018/12/bloghop-team-utopia-springsummer.html8 opmerkingen:

 1. Gave projecten Mariska, vooral de kaart met het stukje vlinder-DSP!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Mariska, heb deze set ook. Krijg gelijk zin om ermee aan de slag te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Hartverwarmend als je zo'n kaartje ontvangt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke creaties met de mooie vlinderset. De SAB Nederlandse set is me even ontgaan, maar erg leuk zeg. Fijne jaarwisseling groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuke serie heeft u gemaakt en wat zijn ze gaafff he die vlinders ze staan hoop op mijn lijstje. Succes met de hop ik hop nog e vfen verder

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je meedoet met de bloghop. Wat een mooie dingen heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen